Lyngbø SK

Du er her: Forside Klubben

Litt info om Lyngbø sitt nye damelag

Lyngbø startet høsten 2017 sitt første damelag på flere tiår. Nå har vi en dametropp på over 20 spillere som rykket opp på første forsøk. Trykk for å lese mer.Det hele startet høsten 2017 da det kom åtte spillere på laget sin første trening. Utover vinteren og våren kom det enda flere spillere til, så da så vi muligheten for at det kunne gå veien for å starte et damelag i klubben. 

I vår første sesong står vi med over 20 talentfulle spillere og opprykk til 4. divisjon på første forsøk. Med 15 seiere på 16 kamper og 72-9 i målforskjell, har gruppen vist at det er mye kvalitet i laget.

I tillegg til våre egne spillere i Lyngbø, har vi fått inn spillere fra bl.a. studentmiljøet, Sjøkrigsskolen og Haakonsvern. Ni av spillerne våre har erfaring fra toppserien i Norge eller Danmark. Noen av disse har til og med fått med seg landskamper i løpet av sin fotballkarriere.

Spillerne våre pr. i dag har erfaring fra bl.a.  Arna-Bjørnar, Sandviken, Voss, Stord, Viking, Hødd, Fart, Kolbotn, Grand Bodø, Medkila, Klepp, Sandnes Ulf og Lyngbø. God spredning, men en utrolig fin og spennende gruppe å jobbe med. 

Har du lyst til å prøve deg, er du hjertelig velkommen nå i vinter der vi holder treningene åpne. I tillegg til to egne futsallag som starter nå i november, så vi trener vi en del inne i hallen på Sjøkrigsskolen. 

For info om treningstider og muligheten for å prøve seg, er det bare å kontakte oss på telefon 94287514 eller e-post til oddragnar12@hotmail.com

Odd R.


dame 1 kampdame 1 kamp + 04-05 kamp 009 (1)dame 1 kamp + 04-05 kamp 016dame 1 kamp + 04-05 kamp 022

Lyngbø damelag 2018Meny