Lyngbø SK

Du er her: Forside Klubben

LYNGBØ SK HÅNDBALLSKOLE 2019

Lyngbø SK Håndball vil i år arrangere håndballskole i uke 32, mandag 5. til fredag 9. august. Skolen er for gutter og jenter i alderen 7 til 13 år. Les mer for informasjon om opplegg, pris og påmelding.

Håndballskolen har som intensjon å samle gutter og jenter fra 7 til 13 år for noen morsomme, samlende og lærerike dager i uke 32, 5.-9. august. Skolen starter klokken 9 og avsluttes klokken 14.30, mandag til fredag.

Håndballskolen vil passe både for spillere som aldri har spilt håndball tidligere og for trente utøvere. Det vil være godt kvalifiserte trenere​ med lang erfaring fra håndball tilgjengelig for deltakerne og det vil også bli lagt opp til egen keepertrening på noen økter.

Målsetningen for håndballskolen er at barna skal lære mye om håndball denne uken, men også at alle deltakerne får en morsom uke de sent vil glemme.

I løpet av dagen vil det bli servert frukt i pausene og en enkel lunsj. Gi beskjed om barneteater allergi.

Deltakeren må ha med egen drikkeflaske, egnede sko og treningstøy.

Håndballskolen vil være i og rundt Laksevåg idrettshall.

Idrettshallen vil være bemannet litt før og litt etter håndballskolen, så gi gjerne beskjed hvis levering eller henting av barnet ikke passer med håndballskolens varighet.

Prisen for håndballskolen er 750 kroner og påmelding skjer ved å sende en e-post med navn, fødselsår, foresattes navn og kontaktdetaljer til e-postadressen: lyngbo@rvn.handball.no 

Betaling skjer til kontonummer 5229.05.13901 før 1. august.


Meny