Lyngbø SK

Du er her: Forside Klubben

Tine Fotballskole 2020

​Lyngbø Sportsklubb Fotballgruppen og TINE inviterer til TINE fotballskole på Lyngbø Idrettspark mandag 10. august til fredag 14. august fra kl 0830 til 1430 (uke 33); fredagen avslutter vi kl 1400.

På grunn av koronasituasjonen har Lyngbø Sportsklubb valgt å flytte årets fotballskole til fra juni til august.

Hvem kan delta?

Alle jenter og gutter født 2007-2013 er velkommen til å delta. Ferdighetsnivå spiller ingen rolle; alle blir delt inn i grupper etter alder og ferdighet.

Hovedinstruktører på årets fotballskole er:

* Trond Pettersen - trener for herrelaget i Lyngbø og utdannet UEFA B-lisens trener med erfaring som spillerutvikler

* Ivar Halland og Tommie Langedal Pettersen - trenere for junior 1gutter i Lyngbø

I tillegg vil flere fra på herre- og damelaget delta som instruktører.

Hva koster det?

Årets fotballskole koster 950 kr. Da får man en t-skjorte, en egen ball, en TINE sekk, ett TINE–produkt hver dag og grilling siste dagen.

Påmeldingsfrist er mandag 10 juli. Vi er nødt til å sette en grense på 100 påmeldte, så vær tidlig ute. Påmeldingen skjer ved innbetalt deltakeravgift til

Lyngbø Sportsklubb kontonummer 1506.24.26540

NB!! Merk innbetalingen med barnets navn, fødselsår og mobilnummer.

Bekreftet påmelding blir sendt ut som tekstmelding til oppgitt mobilnummer.

Ingen er registrert som deltaker før deltakeravgiften er betalt

Lyngbø Sportsklubb ønsker gamle og nye deltakere velkommen til en trivelig uke med fotball og moro.

For Lyngbø/Tine fotballskole

Trond Madsen. 926 21 589. madsentrond@gmail.com