Lyngbø SK regulerer aktivitet

For å beholde kontrollen på smittespredningen og begrense ny økning i smitte, har Regjeringen iverksatt forsterkede nasjonale smitteverntiltak i foreløpig to uker fra 4. januar. Dette tar Lyngbø SK på sterkeste alvor.

Mandag ettermiddag har Norges Håndballforbund vedtatt at all innendørsaktivitet blir utsatt til og med 17. januar. NHF Region Vest bestemt at all kampaktivitet utgår fram til og med 18. januar. Lag som fortsatt ønsker å trene, kan gjøre dette utendørs, med fokus på å overholde 1-metersregelen. Les tips til utendørstreninger her.

Fotballgruppen opprettholder treninger i denne perioden. Dersom et lag ønsker å avlyse treninger, har de selvfølgelig full støtte for det. Det er viktig å påpeke at 1-metersregelen SKAL overholdes på alle treninger og alle nivå minimum de neste to ukene.

Inntil videre vil treningsrommet i klubbhuset holdes åpent, men det blir fra 4. januar innført at KUN 5 personer får trene samtidig. Det betyr at kun 5 kan være i rommet til enhver tid. Hvis dette ikke overholdes vil treningsrommet bli stengt for normal aktivitet.

Det tas forbehold om at ting og regler kan endre seg på kort tid og at det kommer andre anmodninger fra Bergen kommune, NHF Region Vest eller fotballkretsen i løpet av de nærmeste dagene.

Denne artikkelen vil holdes oppdatert og ble sist oppdatert mandag 04.01.2021 kl. 15:52.