All aktivitet satt på vent

Pressekonferasen fra Bergen kommune søndag formiddag gjorde det klart at Laksevåghallen, Lyngbøparken og klubbhuset stenges for all aktivitet ut til og med 14. februar. For klubbhuset sin del innebærer det all bruk av garderober, treningsrom og møteaktivitet. Det betyr også at alle treninger i dette tidsrommet blir avlyst og ikke kan gjennomføres. Regjeringen.no skriver følgende: «Det er ikke tillatt å organisere idrettsaktivitet for voksne eller barn. Det samme gjelder fritidsaktiviteter som organiserte øvelser, trening og prøver for kor, korps og teater.»

For å være helt tydelig er det ikke mulig å drive organisert trening ei heller å samle lagene til å trene sammen ute. Det stopper derimot ikke oss i å være kreative i treningsarbeidet. Vi krysser fingrene for at disse inngripende tiltakene ikke varer lenger enn først antatt, og at vi alle kan komme tilbake til vårt andre hjem så snart som mulig. Ta vare på hverandre og hold dere friske!

En oversikt over alle tiltakene fra Bergen kommune finner du her.