Slukk lyset og bli med på Earth Hour

Earth Hour 2021 er en fantastisk mulighet til å være en klar og tydelig stemme for naturen i lag med millioner av mennesker over hele verden. Ved å bli med på aksjonen viser du verdens beslutningstakere at du bryr deg om de to store utfordringene planeten vår står ovenfor – klimaendringer og tap av natur. Samtidig viser du at du ønsker en framtid der både mennesker og natur kan blomstre. Earth Hour startet opprinnelig som en symbolsk markering i Sydney tilbake i 2007, men siden den gang har WWF (World Wide Fund for Nature) vokst til å bli verdens største grasrotbevegelse for miljøet. Aksjonen har inspirert enkeltpersoner, samfunn, bedrifter og organisasjoner i mer enn 180 land til å iverksette tiltak for å beskytte vårt felles hjem. Sammen har vi oppnådd mange fantastiske endringer, til det beste for klimaet og for det biologiske mangfoldet. Dette viser at forandring er mulig når vi er mange nok som bidrar.

Årets Earth Hour finner sted lørdag 27. mars og da slukkes lyset over hele verden i en time fra klokken 20.30 (til 21.30). Vi oppfordrer alle til å delta på årets slukk lyset-aksjon. Finn fram stearinlysene og bruk en time til å sette fokus på klima og miljø!