Vårkampanje hos Macron

Vi har alle hatt et krevende år, men spesielt for barn og unge så har pandemien lagt store begrensninger. For mange så er det å delta i organisert idrett en veldig viktig arena, og vi gleder oss stort over at vi nå går mot en gradvis gjenåpning av idretten. I Macron føles det som om de er på vei ut av en lang vinterdvale, de kjenner lukten av sommer og er forventningsfulle til trinnene som skal føre oss tilbake til hverdagen vi husker før pandemien. Dette ønsker de å feire sammen med oss med en skikkelig vårkampanje!

Kampanjen varer fra fredag 16. april til og med lørdag 15. mai, og tilbudene gjelder både i nettbutikken og i våre butikker. Klubbshoppen vår finner man her og fysisk Macron-butikk finner man på Spelhaugen 15. Medlemmer må opprette bruker og registrere seg i klubbshoppen for at tilbudsprisene skal være synlige.

Tilbudene som gjelder under vårkampanjen er:

  • 35% rabatt på alle produkter (høyere rabatt på klubbpakker)
  • Kampanjeprodukter med 55-60% rabatt
  • Outlet-produkter i Macron Store Bergen (Fyllingsdalen) hvor det gis opp til 80% rabatt