NY REN UTØVER!

Stiftelsen Antidoping Norge arbeider for en ren idrett og et dopingfritt samfunn, og for Lyngbø SK er det viktig å støtte opp om dette arbeidet. 10. januar 2022 lanserte Antidoping Norge en helt ny versjon av e-læringsprogrammet Ren Utøver. Det nye programmet er tilpasset bruk på mobile plattformer og har denne gangen egne læringsstier for utøvere og trenere/ledere på ulike nivå.

Programmet sikrer grunnleggende antidopingkunnskap – akkurat for deg. Nyttig og viktig! Det tar kun en liten halvtime å gjennomføre og du tar modulene som tilhører din læringssti når det måtte passe deg. Når du har fullført alle modulene, vil dette bli registrert og du vil motta et diplom på e-post. Du vil også få muligheten til å lage ditt eget bilde for distribusjon på sosiale medier der du viser at du har gjennomført.

Du kan gjennomgå e-læringsprogrammet HER!

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Denne utgaven er den tredje versjonen av Ren Utøver. Den første utgaven kom i 2008, mens versjonen som er byttet ut nå sist ble lansert i 2015. Den ble gjennomført av over 60 000 personer. Selv om man har gjennomført det gamle programmet tidligere, anbefales det å gjennomføre det nye.