Åpen hall i Laksevåghallen

I Bergen kommune er det 16 idrettshaller som huser Åpen hall. Dette er et gratis aktivitetstilbud for barnefamilier. Tiltaket prioriterer barn fra 4 år og oppover, men alle er velkommen! Les mer nedenfor for bruksregler for åpen hall.

Åpningstider er hver søndag fra klokken 10.00 til 13.00 med unntak av om det blir avviklet idrettsarrangementer i hallen. Åpen hall er et gratis aktivitetstilbud for barn og barnefamilier. Det blir satt frem diverse aktivitetsutstyr som løperhjul, baller, trehjulssykler, hoppematte og annet småutstyr.

NB! Åpen hall utgår i Laksevåghallen 20. mars!

BRUKSREGLER:

  • Åpen hall er et tilbud tiltenkt barn fra 4 år og oppover. Det er selvsagt i orden å ha med yngre barn, men det innebærer at forelder/foresatt/eldre søsken må ha tilsyn med barna og følge dem opp til enhver tid. 
  • Barn i alderen 0-3 år skal ikke være til hinder for fysisk aktivitet i idrettshallen.
  • Alle må ha sokker eller turnsokker på seg i Åpen hall. Det er ikke tillatt med sko med hard såle.
  • Det er ikke lov å ta med kaffekopp inn i idrettshallen. 
  • Det er ønskelig at bespisning foregår utenfor idrettshallen. 
  • Dere plikter å rette dere etter beskjeder fra den ansvarlige i hallen og eventuelle oppslag på anlegget.