Påmelding til TINE Fotballskole 2022

Mandag 27. juni til og med fredag 1. juli er vi klar for en ny dose med TINE Fotballskole i Lyngbø idrettspark. Alle jenter og gutter født i 2009-2015 er velkommen til å delta. Ferdighetsnivået spiller ingen rolle, vi tilpasser gruppene slik at alle skal oppleve mestring og trygghet.

Vi holder på fra klokken 08.30 til 14.30 mandag til torsdag, mens fredag avslutter vi en halvtime tidligere; klokken 14.00. Hovedinstruktører på årets fotballskole er Ivar Halland og Tommie Pettersen Langeland. Begge er trenere for juniorlaget til Lyngbø og har spilt aktivt på A-laget i mange sesonger. I tillegg vil flere A-lagsspillere, både herrer og damer, delta som instruktører.

Årets fotballskole koster 950 kroner. Dette inkluderer en t-skjorte, en egen ball, TINE-sekk, ett TINE-produkt hver dag og grilling på fredag. Vi setter påmeldingsfristen til 27. mai 2022. For å sikre kvalitet på fotballskolen er vi nødt til å ha en grense på 100 påmeldte for å sikre et godt tilbud til alle. Det lønner seg å være tidlig ute.

Påmelding skjer under og innbetaling av deltakeravgift gjøres til Lyngbø Sportsklubb sitt kontonummer som er 5235.05.07043. Bekreftet påmelding blir sendt ut som tekstmelding til oppgitt telefonnummer.

Ingen er registrert som deltaker for deltakeravgiften er betalt.

Lyngbø Sportsklubb ønsker gamle og nye deltakere hjertelig velkommen til en trivelig uke med fotball og moro!

Ved spørsmål om fotballskolen kan Trond Madsen kontaktes på telefon 926 21 589 eller e-post trond.madsen@lyngbo.no.

PÅMELDING