DAGER
TIMER
MINUTTER
SEKUNDER

Lyngbø Sportsklubb, Fotballgruppen og TINE inviterer til TINE Fotballskole i Lyngbø Idrettspark mandag 21. juni til og med fredag 25. juni. Vi holder på fra klokken 08.30 til 14.30 hver dag. Fredag avslutter vi kl 14.00.

Trygge rammer, spillerutvikling, lek og sunne verdier er i fokus på TINE Fotballskole. Lagspill, tid til lek, ferdighetstrening og sosialt samhold er også i førersetet! TINE Fotballskole gjennomføres selvsagt på en smittevernfaglig forsvarlig måte og i tråd med de regler og restriksjoner so gjelder på gjennomføringstidspunktet.

Hvem kan delta?

Alle jenter og gutter født 2008-2014 er velkommen til å delta. Ferdighetsnivå spiller ingen rolle. Alle blir delt inn i grupper etter alder og ferdigheter ettersom vårt mål er at alle skal føle mestring og idrettsglede.

Hva koster det?

Årets fotballskole koster kroner 950,-. Det inkluderer trening hver dag, en t-skjorte, en egen fotball, TINE-sekk og ett TINE–produkt hver dag, grilling siste dagen og et diplom.

Hovedinstruktører er

Trond Pettersen: A-lagstrener og utdannet med UEFA B-lisens samt erfaring som spillerutvikler
Ivar Halland: Trener for Junior 1
Tommie Langedal Pettersen: Trener for Junior 1

I tillegg vil flere A-lags- og juniorspillere på herre- og damesiden delta som instruktører.

Påmeldingsfristen er

mandag 13. juni. Vi er nødt til å sette en grense på 100 påmeldte for å overholde smittevern på en trygg og forsvarlig måte. Det kan være en fordel å være tidlig ute ettersom det er mulighet for at alle plassene fylles opp før mandag 13. juni.

Påmeldingen er ikke gyldig før deltakeravgiften på kroner 950,- er innbetalt til kontonummer 1506.24.26540 merket med deltakerens navn.

Bekreftet påmelding blir sendt ut som tekstmelding til oppgitt telefonnummer.

Ved spørsmål om fotballskolen kan disse rettes til Trond Madsen på 926 21 589 eller trond.madsen@lyngbo.no.

Påmeldingsskjema