Lyngbø SK logo
Dager
Timer
Minutter
Sekunder

ENDELIG ER DET TID FOR
HÅNDBALLSKOLE IGJEN!

Det er med stor glede, etter 2 års fravær, at vi endelig kan invitere til håndballskole igjen. I slutten av sommerferien blir det dermed 5 dager med godt kameratskap og mye håndball for våre talenter i barneskolealder.

Hold av uke 32 og datoene mandag 9. august-fredag 13. august. Laksevåghallen åpner klokken 08.00 med skolestart 08.30 hvor vi holder på frem til klokken 14.30. Det vil være mulig å hente barna frem til klokken 15.00 før vi lukker for dagen.

Håndballskolen er et tilbud til alle, enten man allerede spiller håndball, eller har lyst til å prøve for første gang. Deltakerne blir inndelt i grupper etter alder og hvor mye man kan om håndball fra før. Vi forsøker å legge opp til allsidig trening og lek, med fokus på at deltakerne skal ha det gøy. Det vil bli servert en sunn og næringsrik lunsj hver dag og litt frukt som mellommåltid. Vi må ikke glemme den kjempepopulære sjokolademelken blant barna, som alle får hver dag!

Blir man med på håndballskolen får man i tillegg til mye moro, en utstyrspakke med litt diverse i. Det blir også utdeling av diplom siste dagen som et synlig bevis på deltakelsen ved håndballskolen. Her kommer en og en deltaker opp og alle klapper for alle.

Med de nye lettelser som regjeringen nylig kom med, så ser vi utrolig mye frem til høsten og «gjenåpningssesongen» 2021/2022. Hva er vel bedre enn å starte det hele med håndballskole?

PREMIUMPAKKE

Den ultimate håndballskoleopplevelsen
750 NOK
  • 5 dager med lek, trening og moro
  • Sunn og næringsrik lunsj hver dag
  • Sjokolademelk hver dag
  • Utstyrspakke: pannebånd, gymbag m.m.
Populær

Påmeldingsskjema

Påmeldingen er dessverre fullbooket og dermed stengt.