Seier mot Fana

En fantastisk seier der avgjørelsen kom i siste sekund!

Kampen var 13 min. gammel da Astrid blir felt alene mot keeper som endte med rødt kort til Fana. Frisparket satte vår nye spiller @sofieigelk i mål. 5 min. senere utligner Fana på et noe billig straffespark (hadde ikke Fana fått det røde kortet hadde nok ikke det blitt straffespark rett etter). Så etter 34 min går vi opp til 2-1 etter en klassescoring av @sofieigelk servert @astridbb02. En omgang vi utover har full kontroll på. Fana sin keeper gjør en fantastisk redning fra @dinahegerberg som gjør at Fana fremdeles er med i kampen til pause.

2 omgang starter bra der vi får noen enorme muligheter til å punktere kampen, men Fana sin keeper var i det umulige hjørnet. Istedenfor spiser Fana seg mer og mer inn i kampen. 2-2 scoringen er vakker fra Fana sin spiss. Kampen bølger fram og tilbake der begge lag har sine muligheter til å avgjøre kampen. I det 94 min sitter en fantastisk scoring av @maritmardal på corner der Fana sine spillere ligger strødd inni målet. En skikkelig den skal inn mål 💪🏻🤩

Fantastisk deilig seier som satt utrolig langt inne. Fikk dessverre noen ubeleilige skader, så vi får ta opptelling i løpet av uken hvem som er klar til ny batalje mot Loddefjord på søndag. 😎

Fana skal virkelig ha skryt for måten de håndterer det å spille med 10 spillere nesten en hel kamp. Så sikkert fryktelig surt at det glipper på overtid, men sist vi møttes så var det vi som fikk kjenne på det.

Vi takker Fana for kampen 🤝🏻

⭐ Mål
@sofieigelk ⚽⚽
@maritmardal ⚽

⭐ BB
@sofieigelk viser at vi har gjort en strålende signering, men vi også må nevne @elinhartveit med en stor kamp i forsvaret mot en veldig god Fana spiss 💚