Nyheter

Vårkampanje hos Macron

Vi kjenner lukten av sommer og er forventningsfulle til trinnene som skal føre oss tilbake til hverdagen vi husker før pandemien. Dette ønsker Macron å feire sammen med oss med en skikkelig vårkampanje!

Årsmøte

Hovedstyret innkaller herved til årsmøte i Lyngbø Sportsklubb for 2020. Årsmøtet avholdes onsdag 19. mai 2021 klokken 18:30 i Lyngbø klubbhus.

Bli med på TINE Fotballskole

Endelig kan Lyngbø SK informere om at vi inviterer til TINE Fotballskole mandag 21. juni-fredag 25. juni. Dette er veldig gledelig etter et år uten

Nye signeringer for A-laget

Det er veldig hyggelig å kunne ønske Dennis Nås (til venstre) og Ørjan Lunde (til høyre) velkommen til Lyngbø!

Vil du gjøre en innsats for klubben?

Har du en lidenskap for arbeid rettet mot barn og unges idrettstilbud i nærmiljøet? Ønsker du å gjøre en innsats for en klubb i vekst?

2021-kolleksjonen er klar

Som de fleste nå er kjent med har Lyngbø SK signert en ny utstyrsavtale gjeldende for både fotball og håndball med Macron. Nå er 2021-kolleksjonen klar.

All aktivitet satt på vent

Pressekonferasen fra Bergen kommune søndag formiddag gjorde det klart at Laksevåghallen, Lyngbøparken og klubbhuset stenges for all aktivitet ut til og med 14. februar.

Lyngbø SK regulerer aktivitet

For å beholde kontrollen på smittespredningen og begrense ny økning i smitte, har Regjeringen iverksatt forsterkede nasjonale smitteverntiltak i foreløpig to uker fra 4. januar. Dette tar Lyngbø SK på sterkeste alvor.

En æra er over

Når håndballgruppens utstyrsavtale med Umbro nå avsluttes ved utgangen av 2020, er det en epoke på nesten to tiår som får sin ende.

Julekalender 2020

I år har Lyngbø SK gleden av å invitere til julekalender. Premieoversikten finner du her.

TINE Fotballskole 2020

Lyngbø SK arrangerer TINE Fotballskole i Lyngbø idrettspark mandag til fredag i uke 33.

Årsmøte 2020

Årsmøtet 2020 finner sted onsdag 19. februar kl. 18:30 i klubbhuset.

Nytt damelag på Laksevåg

Lyngbø SK startet høsten 2017 sitt første damelag på flere tiår. Nå har vi en dametropp på over 20 spillere som rykket opp på første forsøk.

Årsmøte 2019

Årsmøtet 2019 finner sted onsdag 20. februar kl. 18:30 i klubbhuset. Frist for innsending av saker for behandling på årsmøtet er 3. februar.

Årsmøtet 2015 er avviklet

Årsmøtet i klubben ble gjennomført torsdag 19. februar 2015. Årsmøtet besluttet blant annet å beholde medlemskontingenten uforandret for 2015.

Ren Utøver i Lyngbø

Ren Utøver gir elementær antidopingopplæring på en morsom og moderne måte. Lyngbø SK oppfordrer alle spillere og ledere som er over 15 år, til å gjennomføre denne opplæringen hos oss.

Lyngbø – et rent idrettslag

Rent Idrettslag er en enkel måte for Lyngbø Sportsklubb å sette fokus på verdiarbeid og antidoping. Les mer om hvorfor rent idrettslag og klubbens antidopingpolicy.