Leverer du en Lotto-kupong eller andre spill hos Norsk Tipping? Da kan du bli grasrotgiver!

 Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å være med og bestemme hva noe av overskuddet skal gå til. Du kan selv velge hvilket lag eller forening som skal få et beløp tilsvarende sju prosent av din spilleinnsats og vi håper du ønsker å støtte Lyngbø Sportsklubb, helt gratis. Det vil si at dersom du spiller Lotto for hundre kroner, går syv kroner til Lyngbø Sportsklubb. Og best av alt; din innsats, premie eller vinnersjanse vil ikke reduseres!

Det finnes flere måter å bli grasrotgiver på. Ved å klikke her kommer du til vår Grasrot-side. Trykk på knappen «Tilknytt», logg inn og vipps så er du tilknyttet Lyngbø Sportsklubb som grasrotgiver. Du kan også endre grasrotgiver (eller bli en for første gang) mens du spiller i butikken. Bare spør de i butikken, så hjelper de deg med registrering/overgang til ny grasrotgiver!

I oversikten nedenfor ser du hvor mange grasrotgivere vi har, og inntektene vi som klubb har fra Grasrotandelen. Vi er svært takknemlig for hver og en og håper også du vil være med på laget!