Snudde til seier!

Lyngbø snudde kampen mot Loddefjord etter å ha ligget under 0-2!!

For en snuoperasjon ⭐💚💪🏻

Vanvittig deilig seier mot Loddefjord, et lag vi aldri har slått siden Lyngbø ble etablert. Så på en dag vi kommer litt skeivt med 0-2 i sekken før 8 min var spilt av kampen, så gjør det prestasjonen med at vi snur til 3-2 seier fullt fortjent ennå sterkere 💚

At vi aldri var stresset på 0-2 viser at vi begynner å bli trygg på at vi er et fantastisk godt fotball lag med en enorm bredde i troppen. 🤩

Så satt den endelig for @astridbb02 etter en måltørke siden 1 juni så ble hun endelig matchvinner ⭐ Urolig fortjent etter at hun bestandig setter laget med en vanvittig jobbing før sine scoringer 💚

@sofieigelk endelig tilbake fra skaden hun fikk mot Fyllingsdalen etter hun hamret inn 2 scoringer mot Fana i sin debut. Solid match selv om grunnlaget var tynt så klarte hun 90 min, noe som var langt over mine forventninger 💪🏻

⚽ Dagens målscorere
@ingridmenzies ⚽
@signevinjevoll ⚽
@astridbb02 ⚽

⭐ BB @dinahegerberg som virkelig setter standaren i duellspillet i dagens kamp. Hun terget på seg endel fra Loddefjord, men da har hun gjort jobben 💪🏻 Må også nevne @emmawilhelmseen og @sofie_rake som er våre duracellspillere sentralt. De legger ned en vanvittig jobb som bryter opp alt Loddefjord prøver seg på langs bakken. Endte opp med at Loddefjord nesten konsekvent slo langt i hele 2 omgang.