Lyngbø slo Førde 4-1!

Lyngbø 1 avsluttet sesongen på en sterk 3 plass etter å ha slått Førde 4-1 på søndag 👊🏼

For en helg for Lyngbø sine damelag 💚

Lørdag ble Lyngbø 2 kretsmester med 7-4 seier mot Askøy etter at opprykket ble sikret forrige helg 💪🏻⭐

Søndag skulle Lyngbø 1 sikre 3. plassen i 3 div. når søstrene Søgnen møttes til ny duell, og @fordeildamer kom på besøk.

Kampen startet forrykende i ny formasjon. 2-0 ledelse til pause etter scoring av @astridbb02 (assist @juliesnekkevik ). 2-0 scoringen var et selvmål.

2. omgang starter på samme måte som 1. omgang sluttet med høyt press og mange gunstige brudd. 3-0 @signevinjevoll scorer på nok en corner 🤩 Like etter reduserer Førde på en fin kontring som mulig kunne vært offside. Så varter @tonjefanne (vår keepertrener fikk 1 omgang i dag) opp med en kanonredning der Førde kunne kommet ordentlig inn i kampen. Istedenfor setter @maritmardal 4-1 og spikeren i kista (nydelig assist fra @sofie_rake )

@maritmardal med superhelg og 5 scoringer på 2 kamper. 💪🏻🤩💚

BB ⭐ @sofie_rake nok en gang fantastisk sentralt. Må også nevne @emmawilhelmseen og @signevinjevoll som hadde en veldig god match i tillegg til @tonjefanne sin fantastiske redning 💚🔥

En fantastisk sesong av begge våre damelag. 3. plass i 3. divisjon og opprykk til 4. divisjon. Bare å bøye seg i støvet for den prestasjonen jentene har vist i 2023.

Nå venter @fanafotball_damer i semifinale i BT cupen på torsdag kl 1930 på Lyngbø Idrettspark.
Alltid kule kamper mot Fana som inneholder tøffe dueller og masse temperatur 💪🏻

Lyngbø 1 feiret 3. plass på Egon etter kamp 😍