VELKOMMEN TIL IDRETTSSKOLEN!

DAGER
TIMER
MINUTTER
SEKUNDER

Lyngbø SK Håndball har gleden av å invitere til idrettsskole med fokus på håndball. Vi ønsker å utvide tilbudet og fokusere på flere aspekter ved håndballsporten i tillegg til generell fysisk aktivitet utendørs. Målet er å få til et variert opplegg som inkluderer håndball i Laksevåghallen, strandhåndball i sanden, ballek og en (fjell)tur i løpet av uken.

Tilbudet skal i stor grad preges av lek og allsidig aktivitet der fokuset vil være mestring og idrettsglede. Idrettsskolen skal være en trygg arena for barna i tillegg til at vi håper at idrettsskolen kan være med på å bygge nye vennskap.

Når er idrettsskolen?

Idrettsskolen varer fra mandag 1. august til og med fredag 5. august. Dagene starter klokken 09.00 og varer til 14.30. Det vil være instruktører der fra klokken 08.30 til 15.00.

Hvem er idrettsskolen for?

Idrettsskolen er for alle født i 2010, 2011, 2012, 2013, 2014 og 2015. Det er ikke et krav å være medlem i Lyngbø Sportsklubb for å melde seg på.

Hva koster idrettsskolen?

Idrettsskolen koster kroner 750,-. Det inkluderer masse aktivitet i 5 dager, Lyngbø-t-skjorte, Lyngbø-caps, lunsj og fersk frukt hver dag.

Hvilken mat får barna servert?

Barna får servert rundstykker med pålegg og vann, saft og jus til drikke. Siste dagen satser vi på noe spesielt. Vi forsøker å ta hensyn til allergier, men trenger da beskjed god tid i forkant.