Nytt damelag på Laksevåg

Laget startet opp høsten 2017, da det kom åtte spillere på vår første trening. Utover vinteren og våren 2018 kom det enda flere til, så da så vi muligheten for at det kunne gå veien med å starte et damelag i klubben.

I vår første sesong står vi med over 20 talentfulle spillere og opprykk til 4. divisjon. Med 15 seire på 16 kamper og 72-9 i målforskjell, har gruppen vist at det er mye kvalitet i laget.

I tillegg til våre egne spillere i Lyngbø, har vi fått inn spillere fra bl.a. studentmiljøet, Sjøkrigsskolen og Haakonsvern. Hele ti av våre spillerne har erfaring fra Toppserien i Norge eller Danmark. Noen av disse har til og med fått med seg landskamper i løpet av sin fotballkarriere.

Spillerne våre pr. i dag har erfaring fra bl.a. Arna-Bjørnar, Sandviken, Kolbotn, Viking, Hødd, Molde, Medkila, Grand Bodø, Fart, Sandnes Ulf, Voss, Stord, Klepp og Lyngbø. God spredning, men en utrolig fin og spennende gruppe å jobbe med. 

Har du lyst til å prøve deg, er du hjertelig velkommen nå i vinter da vi holder treningene åpne. Lyngbø har i tillegg to futsallag som starter nå i november. De kommer til å trene en del inne i hallen på Sjøkrigsskolen. 

For info om treningstider og muligheten for å prøve seg, er det bare å kontakte oss på telefon 94287514 eller e-post  oddragnar12@hotmail.com.