TINE Fotballskole 2020

Lyngbø SK Fotballgruppen og TINE inviterer til TINE Fotballskole i Lyngbø idrettspark mandag 10. august til fredag 14. august fra kl 0830 til 1430 (uke 33). Fredagen avslutter vi kl. 1400. På bakgrunn av koronasituasjonen har Lyngbø Sportsklubb valgt å flytte årets fotballskole fra juni til august.

Hvem kan delta?

Alle jenter og gutter født 2007-2013 er velkommen til å delta. Ferdighetsnivå spiller ingen rolle, alle blir delt inn i grupper etter alder og ferdighet.

Hovedinstruktører på årets fotballskole er:

  • Trond Pettersen – trener for herrelaget i Lyngbø og utdannet UEFA B-lisens trener med erfaring som spillerutvikler
  • Ivar Halland – trener for Junior 1 Gutter i Lyngbø
  • Tommie Langedal Pettersen – trener for Junior 1 Gutter i Lyngbø

I tillegg vil flere spillere fra herre- og damelaget delta som instruktører.

Hva koster det?

Årets fotballskole koster 950 kr. Det inkluderer en t-skjorte, en egen ball, en TINE sekk, ett TINE–produkt hver dag og grilling om fredagen.

Påmeldingsfrist er mandag 10. juli. Vi ser et behov for å sette en maksimumsgrense på 100 påmeldte, så dermed er det lurt å være tidlig ute. Påmeldingen skjer ved innbetalt deltakeravgift til Lyngbø Sportsklubb sitt kontonummer 1506.24.26540. Innbetalingen må merkes med barnets navn, fødselsår og mobilnummer. Bekreftet påmelding blir sendt ut som tekstmelding til oppgitt mobilnummer. Ingen er registrert som deltaker før deltakeravgiften er betalt.

Lyngbø Sportsklubb ønsker gamle og nye deltakere velkommen til en trivelig uke med fotball og moro.

Kontaktperson for fotballskolen er Trond Madsen, så skulle det være noen spørsmål kan de rettes til Trond Madsen på 926 21 589 eller madsentrond@gmail.com.