Velkommen til nye lyngbo.no

Det er med stor glede Lyngbø Sportsklubb kan lansere flunkende nye nettsider!

Koronakrisen har satt et stort preg på mye av idrett dette året. Lyngbø SK har i den anledning brukt tiden godt på ikke-sportslige områder. I rundt ett års tid har det blant annet pågått et solid arbeid med å fornye lyngbo.no. Den gamle nettsiden var fin i sin tid, men med dagens behov og muligheter var den gamle nettsiden rotete, hadde mye utdatert informasjon og var ikke spesielt tiltrekkende.

Etter nesten 20 år med Avento og Abile har man valgt å starte med blanke ark. Derfor ble det satt i gang arbeid med en ny nettside som nå er klar. Den nye nettsiden vi nå har fått er oversiktlig og veldig fin. Det skal påpekes at absolutt alt ikke er klart, men det vil komme i løpet av de neste ukene.

Den nye nettsiden finnes på samme adresse som den gamle, lyngbo.no, og består av en positiv hovedside i tillegg til undersider med relevant informasjon for besøkende. Den er også veldig brukervennlig enten du leser fra en smarttelefon, PC eller nettbrett. Det har vært viktig for klubben å ha et sted med nødvendig informasjon, samt litt ekstra krydder. Det får vi med blant annet en ny løsning der vi viser alle kommende kamper for fotball- og håndballgruppen. Den kan du finne her.

Tidligere har fotball- og håndballgruppen hatt hver deres sider på Facebook. Disse er nå slått sammen til én side; Lyngbø Sportsklubb. Her kommer vi til å fortsette med oppdateringer, men forskjellen er at all relevant informasjon, enten det gjelder fotball, håndball eller hovedlaget, vil komme på denne siden. Ikke på forskjellige sider slik som tidligere. Alle er velkommen til å like denne siden for å få de ferskeste nyheter om sportsklubben Lyngbø!

Vi ønsker oss en aktiv nettside og Facebook-side med oppdateringer fra alt som skjer i klubben. Vært på cup? Spilt en kamp som var av det spennende slaget? Hatt et sosialt arrangement? Vært på dugnad? Del det gjerne med oss slik at vi kan dele det videre med hele klubben. Alt vi trenger er litt tekst, et/noen bilde(r) (mobilkamera funker veldig fint!) og hvilket lag og idrett det gjelder. Dette kan sendes til web@lyngbo.no.

Noe annet som har vært viktig i dette arbeidet for Lyngbø SK er å passe på at innholdet vi lager, kan bli tatt vare på da innhold kommer til å være av historisk verdi med tiden. Oppgraderingen av nettsiden skal også bidra til at vi kan bli et bedre og større sted for informasjon for alt som har med Lyngbø SK å gjøre. Det viser ikke bare at vi satser, men også at informasjon er enkelt tilgjengelig – enten det er hvem Lyngbø SK er eller hva vi kan tilby våre medlemmer.

Er det noe du savner på våre nye nettsider og/eller ønsker å komme med konstruktive tilbakemeldinger? Lurer du på noe i forbindelse med de nye nettsidene? Kontakt oss på web@lyngbo.no.

Lyngbø Sportsklubb ønsker velkommen til nye lyngbo.no!