En æra er over

Lyngbø Sportsklubb og Scantrade, som eier merkevaren Umbro i Norge, inngikk den første utstyrsavtalen for nesten 20 år siden. Når håndballgruppens utstyrsavtale med Umbro nå avsluttes ved utgangen av 2020, er det en epoke på nesten to tiår som får sin ende. Fotballgruppen sitt samarbeid med Umbro ble avsluttet i 2013, men håndballgruppen har holdt på litt lenger. Men nå er det slutt der også.

Etter et langt og godt samarbeid er det på sin plass å se tilbake på, og ikke minst, takke for mange gode opplevelser. Blant annet vant Lyngbø sitt G16-lag i 2007, med Eivind Tangen på laget, Interregional serie (i dag Bringserien) og ble Norges beste G16-lag i håndball. «Chipskameratene» er nok et stikkord mange husker. De gjorde jo seg stor med skandaleoppslag i Altaposten helt tilbake i 2003. Det er mange gode opplevelser å se tilbake på. Se video nederst i saken.

Til informasjon vil orientering om ny utstyrsavtale for håndballgruppen og Lyngbø SK komme om kort tid.

Godt nytt år!