Felles utstyrsavtale for hele Lyngbø SK

Høsten 2020 satt hovedlaget ned en arbeidsgruppe med representanter fra håndballgruppen, fotballgruppen, og hovedlaget. Målet for gruppen var å finne en felles utstyrsleverandør for hele klubben. Det har lenge vært ønskelig med en felles identitet, slik at vi kan bygge klubben, og slik at det skal bli enklere og billigere for de som driver med både håndball og fotball. Som kjent har fotballgruppen brukt Macron, mens håndballgruppen har brukt tøy fra Scan Trade AS som eier merkevaren Umbro i Norge. Håndballgruppen sin avtale utløp 31.12.2020, og det var derfor et naturlig tidspunkt å sjekke interessen for Lyngbø SK hos utstyrsleverandørene.

Det har vært en grundig prosess der vi har hentet inn og vurdert tilbud fra flere store merker. Med blant annet kontinuitet, økonomi, levering og service som faktorer i arbeidet, er vi blitt enige om en 5 års avtale med en samarbeidspartner som vi mener står godt til klubben. Vi er derfor veldig glade og stolte over å kunne fortelle, at vi har inngått en meget god utstyrsavtale med det italienske sportsmerket Macron og Skandinaviske Sportsimport AS som distributør av Macron i Norge.

– Det er veldig gledelig at vi nå har klart å samle oss om en felles utstyrsleverandør for Lyngbø Sportsklubb. Fotballgruppen har samarbeidet veldig godt med Macron over flere år, og vi er helt sikker på at også håndballgruppen vil bli ivaretatt på beste måte i den nye avtalen. Dialogen mellom håndballgruppen og Macron er godt i gang, så dette kommer til å gå veldig bra. For Lyngbø Sportsklubb er dette en god avtale, og vi vil takke Macron for at de har strukket seg langt for å få dette til i sterk konkurranse med andre gode leverandører. Det er også betryggende å se det fokuset Macron har på service, tilgjengelighet, og fleksibilitet. Klubben ser frem til et positivt og utviklende samarbeid for begge parter de neste årene, sier leder i Lyngbø SK, Øyvind Ramm.

Vi har startet arbeidet med å sette en felles klubbkolleksjonen. Det ser veldig bra ut, og vi kommer selvsagt til å annonsere kolleksjonen så snart den er klar. Det vil også komme mer informasjon om hvor kolleksjonen kan prøves og kjøpes. Vi er sikker på at alle kommer til å bli veldig fornøyd og ikke minst må vi rette en stor takk til Pål-Amund Methlie for god dialog og fantastisk oppfølging!

– Vi i Macron ønsker å takke Lyngbø for tilliten. Som leverandør er vi veldig glad for at også Lyngbø Håndball blir med oss fra sesongen 2021 av. Vi ser fram til et godt samarbeid de kommende årene, sier regionsleder i Vestland, Pål-Amund Methlie.

Om Macron fra deres nettsider: “Skandinaviske Sportsimport AS er via våre lokale forhandlere og samarbeidspartnere, eksklusiv distributør av Macron i Norge. Siden 2009 har vi revolusjonert klubbmarkedet i Norge. Ved å levere direkte til idrettslag, på rett tid med høy servicegrad har vi hatt en spennende utvikling i Norge. Vi er klubbleverandøren uten fordyrende mellomledd og med korte beslutningsveier. Macron har spesialisert seg på levering av klubbutstyr til alle typer idrettslag, forbund, foreninger og bedrifter i hele landet.”