Ny rekord i midler fra Grasrotandelen

I 2020 genererte Grasrotandelen til Norsk Tipping nøyaktig 716.830.046 kroner. Rundt 1,3 millioner grasrotgivere sørget for at over 31.000 norske foreninger, inkludert Lyngbø Sportsklubb, mottok viktige midler som bidrar til å holde hjulene i gang. Da Norsk Tippings Grasrotandel ble lansert tilbake i 2009 hadde Lyngbø SK 330 grasrotgivere det første året som genererte 165.512 kroner. Siden den gang har vi vokst til å bli 569 unike grasrotgivere. For 2020 mottok Lyngbø SK totalt 406.787 kroner i grasrotmidler.

Vi setter stor pris på hver og en som gir inntil 7 prosent av summen de spiller for. Det koster ingenting ekstra og påvirker ikke spillinnsats, vinnersjanse eller premie. Det er selvsagt plass til mange flere og dersom du leverer en Lotto-kupong eller andre spill hos Norsk Tipping kan du bli grasrotgiver.

Det finnes flere måter å bli grasrotgiver på. Ved å klikke her kommer du til vår Grasrot-side. Trykk på knappen «Tilknytt», logg inn og vipps så er du tilknyttet Lyngbø Sportsklubb som grasrotgiver. Du kan også endre grasrotgiver (eller bli en for første gang) mens du spiller i butikken. Bare spør de i butikken, så hjelper de deg med registrering/overgang til ny grasrotgiver!