2021-kolleksjonen er klar

Som de fleste nå er kjent med har Lyngbø SK signert en ny utstyrsavtale gjeldende for både fotball og håndball med Macron. Samtidig har Macron avsluttet sitt samarbeid med Sport Norge og vår klubbkolleksjon er ikke lenger å finne der. Nå finner du den et steinkast fra Sport Norge Fyllingsdalen i Macron sine lokaler på Spelhaugen 15. Gledelig i år er at denne kolleksjonen gjelder for både fotball og håndball, noe vi ikke har kunnet tilby tidligere. Det er også verdt å nevne at det har blitt gjort noen endringer i trykk, blant annet at vi nå skal trykke “Lyngbø-bokstavene” fra logoen som rygglogo på de fleste overdeler. Det kommer til å bli veldig stilig!

For å feire en splitter ny og felles kolleksjon for hele klubben, inviterer Macron til klubbuke (uke 7) fra mandag 15.02 til og med fredag 19.02. Her blir det gode tilbud til alle klubbmedlemmer i Lyngbø SK. Prisene for klubbmedlemmer står i plakatene under, så hvis man ønsker seg noe nytt eller lurer på hva man kan gi i bursdagsgave, så har man et godt tips her!

Noen plagg er videreført fra 2020-kolleksjonen og noe nytt er kommet inn. Vi håper at kolleksjonen faller i smak og den er naturligvis frivillig å gå til innkjøp av, men vi håper å se så mange som mulig løpe rundt i den nye kolleksjonen når treningene starter opp igjen!