Nr1 Fitness Laksevåg med på laget

Når vi nå avslutter april måned er vi glade for å presentere A-laget sin nye sponsor, Nr1 Fitness Laksevåg! Men – det stopper ikke der. Nr1 Fitness Laksevåg blir også samarbeidspartner for klubben.

Det som begynte med ett Nr1 Fitness-senter i Fyllingsdalen i 2008, har vokst til å bli en treningssenterkjede med en rekke treningssentre fordelt på Vestlandet, Østlandet, Sørlandet og tre sentre i vakre Budapest i Ungarn. Nr1 Fitness er i stadig vekst der senteret på Laksevåg åpnet dørene 11. januar 2020, men måtte dessverre låse etter kun to måneder grunnet koronaviruset. Heldigvis får de stort sett lov til å holde åpent, noe vi gleder oss stort over.

Det å samarbeide med det lokale treningssenteret er viktig for klubben sin del, men og viktig for våre medlemmer. Dermed er det gledelig å fortelle at medlemmer av Lyngbø SK og deres familier kan trene på Nr1 Fitness Laksevåg til gunstige priser. Nr1 Fitness Laksevåg tilbyr trening døgnet rundt, gruppetrening, bredt utvalg av utstyr, oppstartstime med personlig trener, barnepass, løpetimer, livsstilskurs, godt treningsmiljø, ungdomsmedlemskap, gratis parkering og gratis kaffe. En forutsetning for å kunne tegne avtale som hos Nr1 Fitness Laksevåg er at det må fremlegges dokumentasjon på medlemskapet. Det kan alle medlemmer finne i Min idrett.

Vi i Lyngbø SK er stolte over å ha fått Nr1 Fitness Laksevåg med på laget, og ser frem til et godt samarbeid som kommer både dem og oss til gode!