En ydmyk forespørsel

Hvert år er det elever rundt om i verden som drømmer om å reise på utveksling til Norge. Akkurat som det er elever i Norge som vil ut og oppleve USA, Australia, New Zealand eller andre spennende land. I utlandet er Norge en eksotisk destinasjon.

FRAM tar imot elever fra Tyskland, Australia, Italia, Østerrike, Belgia og Japan. Elevene kommer til Norge for 5 eller 10 måneder. De vil gå på en vanlig norsk ungdomsskole eller videregående skole og bo i en norsk familie. De gleder seg til å oppleve den norske kulturen, lære seg språket, spise brunost og grille pølser i skogen. Norge er mer eksotisk enn vi kanskje tror selv.

Fram Education leter for tiden etter en vertsfamilie til en jente fra Tyskland som er lidenskapelig opptatt av håndball. Hun heter Eline, fyller 16 år i år, og kommer til Norge på utveksling i august for et 10 måneders program. Eline har spilt håndball siden hun var liten og er i dag keeper og en av kapteinene på laget sitt. Hun håper å kunne fortsette å spille håndball mens hun skal være i Norge.

Eline beskrives som en åpensinnet, aktiv og kreativ person. I tillegg til håndball er hun også glad i å tegne og male. Her kan du lese mer om Eline.

Høres dette interessant ut? Meld din interesse her!