Fotballdamene tar en velfortjent ferie

Våre to damelag i fotball tar en velfortjent ferie med viten om at det endelig blir lov til å spille fotball og at sesongen starter i august. 3. divisjonsgruppen må berømmes etter å ha trent med godt oppmøte og holdt meteren gjennom de 14 månedene de ikke har fått spille kamper eller trent ordentlig.

I vår dukket det opp en mulighet for et nytt damelag med noen gamle Lyngbøspillere fra 99-/00-kullet som gjør comeback. I tillegg gikk J04/05-laget i oppløsning og da kunne vi ta vare på 4 spillere som fortsatt ønsket å spille fotball i Lyngbø SK. Det har gjort at vi plutselig har fått 40 seniorspillere på damesiden i fotball, fordelt på 2 lag.

Det har nylig vært en fantastisk uke før det nå blir en måneds ferie for våre fotballdamer. Forrige søndag spilte 3. divisjon sin første treningskamp på 16 måneder, og her endte det med seier på 8-0. Troppen bestod av en blanding av spillere fra 3. divisjon og 5. divisjon da mange var reist på ferie. 4 mål av Kine Thorsvik som spilte sin første kamp for klubben og ekte hattrick av vår egen Sara Beqqali (2005-spiller).

Tirsdag fikk 5. divisjonsgruppen prøve seg i en treningskamp. Mange som ikke hadde spilt fotball på 3-4 år. Denne kampen endte med seier og sifrene ble 12-0. Det var enkelte med fra 3. divisjon, men disse ble satt bakover i banen. Alle målene ble skåret av 5. divisjonsspillere. Hanne Akse fikk seg 6 mål, Kristine Remme med 4 mål, mens Karoline Molde og Vilde Krohnstad fikk 1 mål hver.

Onsdag lånte vi vår treningstid til herrelaget slik at de også fikk seg en kamp i Lyngbøparken før ferien. Vi tok oss en tur på Bønes Racketsenter der vi kjørte en 2-timersøkt/turnering som ble vunnet av Caroline Buunk og Inga. Fredag dro vi til Caroline for en grillkveld og avslutning for vår kjære Katrine Nyland Eriksen som flytter hjem til Bodø nå i sommer. Fantastisk fin kveld og vi kommer til å savne Katrine i gruppen som den gledessprederen hun vaar og ikke minst at hun er en veldig god fotballspiller.

Vi ønsker alle en strålende sommer og gleder oss veldig til en høstsesong med mange kamper!