Signerer skoavtale med Mizuno og Intersport Laksevåg

Lyngbø SK har nylig inngått en skoavtale med den japanske utstyrsprodusenten Mizuno der leverandør av disse er Intersport på Laksevåg Senter. Vi sparker igang avtalen med hele 30% rabatt på ALLE sko fra Mizuno fra og med nå og frem til og med 1. august 2021. Nå har du muligheten til å skaffe deg de nyeste modellene, enten det er håndballsko, løpesko, innesko til treningssenteret eller innesko til gymmen på skolen, fra Mizuno til en veldig gunstig pris. Det kan bestilles sko fra hele nettsiden til Mizuno, som du finner HER.

Mandag 26. juli fra klokken 14.00–16.00 kommer en representant fra Mizuno til Intersport på Laksevåg Senter, slik at våre medlemmer kan stikke innom å prøve sko. Mizuno vil ha med seg et utvidet utvalg av sko fra den nye kolleksjonen som kan prøves. Det legges opp til en felles bestilling, der skoene bestilles 2. august og leveres 9. august, bare en uke etter. Man betaler ved bestilling.

Etter 1. august vil det fremdeles være mulig å kjøpe sko fra Mizuno med klubbrabatt, men da vil det være 20% rabatt ved kjøp hos Intersport på Laksevåg Senter.

For ytterligere informasjon eller spørsmål kan Vilde Hartvedt Ringstad kontaktes på vildehr@gmail.com eller 909 89 723.