Nr1 Fitness Laksevåg med UNIKT tilbud

Høsten sniker seg innpå og Nr1 Fitness Laksevåg ønsker å benytte anledningen til å gi alle medlemmer i Lyngbø Sportsklubb og deres familie et UNIKT tilbud!

Melder du deg inn nå får du 2 måneder gratis trening og 2 timer med personlig trener.* I tillegg får man fra før av gratis parkering, gratis kaffe, gruppetimer er inkludert, fri tilgang til alle sentre, døgnåpen trening, spinning, yoga og trivelige ansatte. Nr1 Fitness Laksevåg tilbyr et rikt utvalg av gruppetrening og senteret er åpent hele døgnet!

Prisen for denne høstkampanjen, som er unik for medlemmer i/familie av Lyngbø SK, er kroner 349,- per måned. Ordinær pris er kroner 449,- per måned, slik at her er det en god anledning til å spare penger!

*Tilbudet gjelder kun ved innmelding på Nr1 Fitness Laksevåg og gjelder ved 12 måneders avtale. Innmeldingsgebyr på kroner 250,-/ungdom under 15 år kroner 399,-. Dette inkluderer nøkkelkort. Avtalen kan tegnes av medlemmer i Lyngbø Sportsklubb og deres familie, oppgitte priser gjelder per person.