Velkommen til håndballstart for 6-åringene

Lyngbø SK Håndball har stor glede av å ønske hjertelig velkommen til årets nykommere på skolen – nemlig 6-åringene (født i 2015)! Ved å fokusere på håndballglede, mestring og trygghet håper vi å oppnå vår visjon med flest mulig, lengst mulig, best mulig!

Oppstartstreningene gjennomføres av Beate Hamlander, trener for J9. Her vil vi ha fokus på å bli kjent med ball og mye lek samtidig som 6-åringene får en trygg og morsom start. Utstyr som barna trenger er innesko, drikkeflaske og treningstøy. Resten ordner vi! Treningstiden er fredager i Laksevåghallen fra klokken 17.00-18.00. Vi starter opp med trening fredag 22. oktober.

Etter oppstartstreningene er vi avhengig av at foreldregruppen (eller andre interesserte) tar over. Om du kan bidra som trener, lagleder eller noe annet er du hjertelig velkommen. Vi trenger alle mann alle! Det eneste kravet vi stiller er fremvisning av gyldig politiattest, men ellers er det ingen krav om håndballkunnskap eller være en flink trener eller leder i barnehåndballen. Så lenge man har et ønske om å bidra og gjøre det beste for barna, så har vi kommet langt allerede. Klubben tilbyr trenerkurs for de som er interessert og er noe vi sterkt anbefaler da det er mye positivt å hente her.

I Lyngbø SK Håndball blir man en del av et godt og trygt fellesskap med fokus på vennskap, glede, mestring, samhold og utvikling – av håndballspilleren og mennesket! Lyngbø Sportsklubb er først og fremst en breddeklubb for barn, unge og voksne i nærmiljøet. Vi ønsker å være det naturlige førstevalget for barn, unge og voksne i vårt område som ønsker å drive idrett innenfor våre tilbud. Lyngbø Sportsklubb sine verdier er bygget på idrettens grunnverdier: idrettsglede, fellesskap, helse og ærlighet. Målsettingen er å gi et artig tilbud til alle som ønsker, et tilbud som de deltar i lengst mulig, og samtidig får utfordret seg selv til å bli best mulig.

Spørsmål kan rettes til Beate Hamlander på beate.nilsen8@gmail.com eller telefon 416 76 848.

VELKOMMEN TIL LYNGBØ-FAMILIEN!