Snudde kampen mot Fana

Full pott for begge damelagene i helgen! ⭐🤩💚

Full pott for våre damelag i helgen! ⭐🤩💚

Lørdag spilte Lyngbø 2 en veldig viktig kamp for å kunne melde seg på i opprykkskampen. Ble en solid kamp som endte med 14-0 seier 💪🏻🔥 Mange fine scoringer i en kamp som vi dominerer fra første minutt.

⭐Målscorere⭐
@saraall05 ⚽⚽⚽
@sigridskogan ⚽⚽
@ingamhoston ⚽
@ingridmenzies ⚽⚽⚽
@maritmardal ⚽⚽
@juliesnekkevik ⚽⚽⚽

Søndag skulle Lyngbø 1 i aksjon mot Fana som toppet tabellen sammen med Arna Bjørnar 2 før denne runden.
Kampen starter forrykende med Astrid gjennom alene med keeper som redder. Like etter skulle Julie hatt en soleklar straffe, men istedenfor går Fana opp i 1-0 mot spillets gang. Like etter limer Julie utligningen i krysset, men hun gir seg ikke for i det 21 min gir hun oss 2-1 ledning etter nydelig spill. Resten av omgangen kjører vi kampen totalt. Da føler det litt tung når Fana på en unødvendig måte utligner til 2-2 rett før pause.

2 omgang starter litt nølende. Fana går opp i 3-2 på corner. Får gjort noen bytter og endret til 343 som gjør at vi igjen får bedre tak i kampen. Er så utrolig deilig når Rake får kanontreff via tverrligger og utligner til 3-3. Istedenfor for å safe inn nok en uavgjort så går vi for alle 3 poengene i dag. Når Martine får drømmetreff så tar det fullstendig fyr 🔥💚🤩

Stygg skade på slutten gjorde at det ble lagt til 9 min så ble nervepirrende på tampen. Håper det går bra med Fana sin spiller ❤️🤞🏻

Vanvittig deilig og fortjent 4-3 seier i dag 💚

⭐Målscorere⭐
@juliesnekkevik ⚽⚽
@sofie_rake ⚽
@martinekorsoen ⚽

BB⭐ @sofie_rake som igjen gjør en solid match på midtbanen. Men må nevne @sara.donland@emmawilhelmseen og @juliesnekkevik som gjør en fantastisk 1 omgang. @ingridmenzies kommer inn i 2 omgang og gjør en solid match. Deilig at det blir @martinekorsoen som kom inn i 2 omgang som blir matchvinner 🔥💪🏻Viser en enorm bredde i vårt lag 💚