Herrelaget i håndball med opprykk

I utgangspunktet skulle det bli lagt opp til en kvalifisering mellom interesserte lag fra 5. divisjon, men grunnet lite interesse fra de andre lagene i divisjonen, ble Lyngbø SK og Nore Neset tildelt plass i 4. divisjon for håndballsesongen 2021/2022.

Hvis vi ser tilbake på sesongen 2019/2020, ble denne som kjent plutselig avbrutt av koronaviruset. For å fullføre sesongen 2019/2020 for vårt herrelag gjenstod det 2 kamper for 2. plassen og 3. plassen (Lyngbø) på tabellen. Basert på motstander i disse kampene og kampstatistikk så var det en meget god sjanse for at vi ville havnet på 2. plass ved sesongslutt. Man kan aldri vite hundre prosent, men med stor sannsynlighet ville Lyngbø den gang rykket opp til 4. divisjon dersom sesongen hadde blitt ferdigspilt.

Dermed er det nå ekstra gledelig at Lyngbø får lov til å rykke opp til 4. divisjon etter et langt år uten lov til å trene ordentlig eller spille kamper. Vi gleder oss til sesongstart og håper det blir tilnærmet normalt med tilskuere og stemning fra høsten av!