Kom tilbake til håndballen!

Samtidig blir du med på en konkurranse og kan vinne fine premier.

Mange håndballspillere har hatt liten mulighet til å spille håndball gjennom pandemien det siste halvannet året. Dessverre har det ført til at noen har sluttet, mens andre kanskje har glemt hvor moro der er å være en del av et lag.

Svært mange av dem som har kommet tilbake igjen opplever hvor sterkt de har savnet vennskap, samhold og alt det du får ved å være en del av et lag.

Her kan du være med å gjøre en forskjell!

Ta kontakt med en håndballvenn som ikke har møtt opp på treningene. Kanskje det er akkurat det som skal til for å få hen tilbake på banen? Om laget ikke finnes lenger, er det kanskje det er plass på et annet lag i klubben som gjerne vil ha en ny medspiller? Eller kanskje dette er det som skal til for at en skal kunne melde på det laget en måtte trekke?

Ta opp telefonen, send en melding, bruk Facebook og andre sosiale medier, fortell når det er trening og at du gjerne vil se hen igjen med håndballskoene på. Fortell hvor fint det er å være tilbake og hvor moro det er å leke med ball igjen.

Innsatsen premieres

Hvis laget ditt får flere spillere, vinner laget ditt på det. Og ved å registrere nye spillere over 14 år på laget innen 31.12.2021, er klubben med i trekningen av fine premier fra Norges Håndballforbunds samarbeidspartnere.

Nye spillere registreres i skjemaet på denne siden!